Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αντικειμενική αντιμετώπιση της φύσης.

Είναι να απορείς, ή έτσι είναι η φύση του ανθρώπου ?

Το  παλεύει χρόνια ατελείωτα για να χαλάσει την υγεία του και να θέλει μέσα σε δυο τρις εβδομάδες το Ganoderma Lucidun Reishi Gano, το Cordyceps, ή Spiroulina, ή Sichandra και τόσα άλλα αποδεδειγμένα θαυματουργά φυσικά ιάματα  να την επαναφέρει σε λίγες μέρες.
Ο λόγος όπως καταλάβατε είναι από δεκάδες ερωτήματα που δέχομαι του τύπου, {  Μα παίρνω Ganoderma εδώ και τρις εβδομάδες και η πίεση μου δεν επανήρθε στα φυσιολογικά επίπεδα.

Τι να πει κάνεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις ?

Να γελάσει ?

Να θυμώσει ?

Ή να βάλει κάτω και λογικά να εξηγήσει τους παράγοντες που συνετέλεσαν επί σειρά πολλών  ετών για να έχει σήμερα υπέρταση.

Το ίδιο ισχύει γενικά σε όλες τις ανωμαλίες του οργανισμού, δεν είναι τίποτα που έτσι ξαφνικά μας προέκυψε.

 
Θέλοντας να γίνω ποιο σαφής θα αριθμήσω αυτούς τους παράγοντες που συμβάλουν και κάπου εκεί στην τέταρτη με πέμπτη δεκαετία της ζωής μας αρχίζουν ευτυχώς τις περισσότερες φορές και μας κτυπούν τα προειδοποιητικά καμπανάκια να προσέξουμε.

Λέω ευτυχώς υπάρχει προειδοποίηση γιατί προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και σε εκείνα τα αιφνίδια σοβαρά περιστατικά που ακούμε, υπήρξε προειδοποίηση, που όμως δεν της δόθηκε η πρέπουσα προσοχή.

 

Παράγοντες που δρουν ανταγωνιστικά στην υγεία.

Ουσιαστικά υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες:

A.      Οι συγγενείς και φυσιολογικοί παράγοντες.

·         Κληρονομικότητα.

Άτομα που έχουν στο συγγενικό τους περιβόλων, κυρίως πρώτου βαθμού θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επιδοθούν περισσότερο από τους άλλους στην πρόβλεψη. ( Όλους  πρέπει να μας απασχολεί η πρόληψη, αλλά οι συγκεκριμένοι περισσότερο ) Παθήσεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είναι:

1)      Καρδιαγγειακά προβλήματα.

ü  Καρδιοπάθειες.

ü  Υπέρταση.

ü  Χοληστερίνη.

ü  Διαβήτης.

ü  Θρομβώσεις.

2)      Ορμονικά προβλήματα.

ü  Θυρεοειδής.

ü  Αλλεργίες.

ü  Διάφορες σπάνιες ορμονικές διαταραχές.

3)      Κάποιες μορφές νεοπλασίας.

ü  Γυναικολογικές νεοπλασίες.

ü  Προστάτης.

·         Ηλικία.

Η φυσιολογικές φθορές των αγγείων.

 

B.      Οι εξωτερικοί παράγοντες διαβίωσης.

1.       Περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος με διάφορα τοξικά απόβλητα κύρια σε μεγάλα αστικά κέντρα προκαλεί πολλών ειδών νοσήματα με κύριο τον καρκίνο σε διάφορες μορφές.

2.       Διατροφή. Η βιομηχανοποίηση της διατροφικής αλυσίδας, μπορεί από την μια να έδωσε επάρκεια στον άνθρωπο, αλλά από την άλλη πλουσιοπάροχα τον φόρτωσε με θανατηφόρες τοξίνες. Για παράδειγμα θα θυμίσω, την απαγόρευση κάποιων χημικών λιπασμάτων, την απαγόρευση κάποιων συντηρητικών, ακόμα και την απαγόρευση κάποιων τροφών που κατά κόρων χρησιμοποιήθηκαν δεκαετίες πίσω, που όμως είχαν αποδεδειχθεί καρκινογόνες.

3.       Η Ακτινοβολία. Ακόμα και σήμερα αποσύρονται η βελτιώνονται οικιακές συσκευές που εκπέμπουν βλαβερή ακτινοβολία, πέρα των πυρηνικών αντιδραστήρων παραγωγής ενέργειας, ή των πυρηνικών όπλων.

4.       Η καθιστική ζωή. Ο τρόπος εργασίας, οι καθημερινές συνήθειες, δεν μας απομάκρυναν απλά από την φύση, αλλά μας καθήλωσαν σε καναπέδες, κρεβάτια και μεταφορικά μέσα με τρόπο τέτοιο που το σώμα μας δεν ασκείται κανονικά.

5.       Το κάπνισμα. Το μονοξείδιο του άνθρακα αποδεδειγμένα φράζει τις αρτηρίες. Πέρα αυτού χρεώνεται και πολλές μορφές καρκίνου.

6.       Τέλος, η πολυφαρμακία. Σίγουρα τα φάρμακα έσωσαν την ανθρωπότητα από πολλές ασθένειες, αλλά . . . οι παρενέργειες που προκάλεσαν είναι απίστευτα πολλές.

 

Όλα αυτά  χρόνια, δεκαετίες ροκάνισαν την υγεία μας με  μοναδικό ευτύχημα  ότι αυτή υπέμενε, αντιστεκόταν και  άντεξε μέχρι που εκδηλώθηκε το πρόβλημα.

Εύκολα και απλά βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα ότι για να υπάρξουν θρόμβοι στο αίμα, ή να για υπάρξει απόφραξη τριχοειδών, ή στένωση αρτηριών και φλεβών, παράγοντες που προκαλούν την υπέρταση, χρειάζονται χρόνια.

Δεν είναι δυνατών ποτέ η υπέρταση να μας προκύψει ξαφνικά.

 

Αν σε αυτό το ευκολονόητο συμπέρασμα που καταλήξαμε, προσθέσουμε και το σύνηθες, για να μην πω δεδομένο φαινόμενο του μεγάλου χρόνου που απαιτείται για να ρυθμιστούμε με φαρμακευτικά σκευάσματα, τότε θα κατανοήσουμε το ποσό δύσκολο είναι να επανεντάξουμε τον οργανισμό μας στις φυσιολογικές τιμές λειτουργιάς του.

Για παράδειγμα θα αναφέρω, ότι αντιμετωπίζω πολλά περιστατικά που ο θεράποντας ιατρός αδυνατεί να ρυθμίσει μια πίεση, ή ένα ζάχαρο για χρόνια δοκιμάζοντας δεκάδες διαφορετικά δασολογικά σχήματα και άλλα τόσα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Εκεί που νομίζει, ο ίδιος και ο ασθενής ότι επί τέλους βρήκαν την άκρη, τους παρουσιάζεται υπόταση, ή υπογλυκαιμία αντίστοιχα.

Θα αναρωτηθείτε σαφώς.  

Φαύλος κύκλος ?

Όχι ασφαλώς γιατί από την μια ο γιατρός ασφαλώς και ξέρει τι κάνει, είναι γνωστής της πάθησης και των φαρμάκων που χορήγει, αλλά είναι τέτοιος ο οργανισμός που δεν ανταποκρίνεται άμεσα.

Συμπέρασμα.

Η όποια δυσλειτουργία του οργανισμού για να εκδηλωθεί απαιτείται μέγας χρόνος, φορές και δεκαετίες.

Για να ρυθμιστεί απαιτείται, χρόνος, μπορεί και έτος αφενός, αλλά αφετέρου ανά πάσα ημέρα μπορεί και να έλθουν τα πάνω κάτω. 

Γιατί απαιτούμε λοιπόν από ένα φυσικό προϊόν την άμεση απόδοση του ?

 

Πως επιδρούν τα φυσικά ιάματα στον οργανισμό.

Αρχικά θα κάνω μερικές  απαραίτητες διευκρινίσεις.

1.       Σήμερα με την ουσιαστική συμβολή των επιστημόνων, ( Φαρμακοποιών, Βιολόγων, Χημικών, κλινικών Ιατρών ) έχουμε την δυνατότητα να προσδιορίζουμε τις δράσεις κάθε φυσικού ιάματος. { Κατά συνέπεια σε ιάματα που υπάρχουν κλινικές μελέτες τόσο in Vitro όσο και in Vivo δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. }

2.       Στο σύνολο τους τα φυσικά ιάματα δρουν στην ρίζα του κακού και δεν συγκαλύπτουν απλά φορές μόνο τα συμπτώματα. { Κατά συνέπεια για παράδειγμα την υπέρταση ή και το ζάχαρο το καταπολεμούν στο αίτιο που τα προκαλεί και αυτό απαιτεί τον χρόνο του. }

3.       Στο μεγαλύτερο σύνολο τους δρουν με σύμπνοια προς τον οργανισμό και ΟΧΙ ανταγωνιστικά. { Κατά συνέπεια δρουν παράλληλα με αυτόν και δεν τον αντικαθιστούν σε λειτουργίες του. ( Θυμίζω το δημοσίευμα στο Blog μας για το πόσο κακό κάνει η αντικατάσταση λειτουργιών του από φάρμακα ) }

4.       Τα υδροδιαλυτά ιάματα δίνουν στον οργανισμό την δυνατότητα τα πλεονάσματα να τα αποβάλει δια των φυσιολογικών οδών. Ούρα, κόπρανα, ιδρώτας κτλ. ( Κατά συνέπεια, δεν επιβαρύνουν τους νεφρούς και το συκώτι και δεν δημιουργούν αφύσικες μεγάλες πυκνότητες στο αίμα )

5.       Τα προσαρμογόνα επί προσθέτως ιάματα προσαρμόζουν τον οργανισμό στους φυσιολογικούς αιματολογικούς δείκτες. { Κατά συνέπεια σε έναν υπερτασικό δεν του δημιουργούν υποτασικά συμπτώματα, ή σε έναν διαβητικό υπογλυκαιμίες }

Όλα τα φυσικά προϊόντα λοιπών, βοηθούν και δεν αντικαθιστούν λειτουργίες του οργανισμού, δρώντας επιλεκτικά στην ρίζα του προβλήματος.

Συνεπώς όταν χρειαστήκαν δεκαετίες για να μας δημιουργήσουν το πρόβλημα της υπέρτασης για παράδειγμα, οπότε απαιτείται και ένα εύλογο διάστημα μηνών, φορές και έτους για να αναπληρωθεί το χάσμα του προβλήματος.

Επίσης θα πρέπει να επισημάνω ιδιαίτερα, ότι ένα σημαντικό ρόλο παίζει και ο ίδιος ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου μιας και ποτέ δεν είναι πανομοιότυπος.

Σε κάποιους  βλέπουμε ότι αντιδρά η αγωγή σε ένα μήνα και σε άλλους περισσότερο.

Ορισμένα άτομα πειθαρχούν αυτόματα με την έναρξη της θεραπείας με φυσικά ιάματα, άλλα λειτουργούν ανταγωνιστικά. Καπνίζουν, δεν προσέχουν την διατροφή τους, κ.α.

Τέλος, ένας σημαντικός παράγοντας είναι και ο παράγοντας της θέλησης, σε συνδυασμό με την πίστη και την υπομονή.

Γιατί πώς να το κάνουμε άλλωστε, σε όλες τις ενέργειες της ζωής μας, αν εμείς δεν το πιστεύουμε και μάλιστα αντίθετα, φορές είμαστε και αρνητικοί σε αυτό που κάνουμε, τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά στην ζωή μας.

 

Με την εγγύηση της DXN Pharmaceuticals σε ότι αφορά την πιστοποιημένη διεθνώς ποιότητα των προϊόντων που παράγει και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα, ( Καλλιέργεια, επεξεργασία, τυποποίηση )  μας δίνετε η δυνατότητα, με λογικό κόστος όχι μόνο να επανενταχτούμε στην φύση, αλλά και να καταπολεμήσουμε νοσήματα στην ρίζα τους δημιουργώντας παράλληλα μια ασπίδα προστασίας της υγείας για όλη την οικογένεια.

Προϊόντα τεκμηριωμένα, κλινικά αποδεδειγμένα για την δράση τους, σήμερα έχουμε στην διάθεση μας για το καλύτερο αύριο.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα