Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Τροφές για το πρόσωπό σας!

Αρκετά τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελούν βάση για αρκετά αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, στην κουζίνα σας να έχετε μερικά από αυτά κι εμείς σας συμβουλεύουμε αντί να τα φάτε να τα εφαρμόσετε απευθείας στο δέρμα σας!
 

Πράσινο τσάι: γεμάτο αντιοξειδωτικά στοιχεία, βοηθάει στην καταπολέμηση την ερυθρότητας της επιδερμίδας. Κάντε κομπρέσες για να καταπραΰνεται το δέρμα σας ή πλυθείτε με αυτό!
Αβοκάντο: είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό τρόφιμο που μπορείτε να το λιώσετε και να το εφαρμόσετε σαν μάσκα προσώπου ή μαλλιών.
Κεράσια: περιέχουν αντιοξειδωτικά και η οξύτητα τους βοηθάει στην απόκτηση ομοιόμορφου τόνου δέρματος εάν εφαρμόσετε το χυμό τους σαν μάσκα για 10 λεπτά.
Βρώμη: έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορείτε να την τρίψετε στο δέρμα σας με λίγο γάλα για να κάνετε απαλή απολέπιση ενώ παράλληλα θα προσφέρει ενυδάτωση.
Παπάγια: εάν θέλετε να αποσυμφορήσετε το δέρμα σας, αυτό το φρούτο περιέχει ένα ένζυμο που θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς! Λιώστε την και εφαρμόστε σαν μάσκα για 10 λεπτά.


Λεμόνι: αποτελεί φυσικό λευκαντικό λόγω της ισχυρής οξύτητας του. Εφαρμόστε στα νύχια για να απομακρύνετε κίτρινους λεκέδες, στα μαλλιά για να ενισχύσετε το χρώμα από τις ανταύγειες σας και στο δέρμα για να κάνετε απολέπιση.



Ελαιόλαδο: εξαιρετικά ενυδατικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Εφαρμόστε σαν μάσκα και αφήστε το να δράσει για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ζάχαρη: δεν υπάρχει πιο γλυκό απολεπιστικό! Αναμείξτε τη με λίγο λάδι και απομακρύνετε νεκρά κύτταρα από τα χείλη και το σώμα.
Μέλι: δρα κατά των μικροβίων ενώ παράλληλα καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το ως μάσκα ή τοπικά όπου είναι απαραίτητο.


πηγή:  manamanoulamama http://img2.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα