Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

10 τσιγάρα την ημέρα,

αυξάνουν τον κίνδυνο στους άνδρες να υποστούν την βάσανο της στυτικής δυσλειτουργίας. 
Οι άνδρες που καπνίζουν από  1 μέχρι 10 τσιγάρα τη μέρα διατρέχουν  μέχρι και 27% περισσότερες πιθανότητες για στυτική δυσλειτουργία, από τους μη καπνιστές.
Από 11 μέχρι και ένα πακέτο (20 τσιγάρα) οι πιθανότητες εκτοξευόντουσαν στο 45% και όσοι κάπνιζαν περισσότερα από ένα πακέτο, τότε είχαν 65% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν στυτική δυσλειτουργία, σύμφωνα με ερεύνα των επιστημόνων  της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου  Νέας Ορλεάνης, η οποία έγινε σε απόλυτα υγιείς άνδρες που όμως κάπνιζαν.

Το αποτέλεσμα της έρευνας σε υγιείς καπνιστές λοιπόν, κατέδειξε ότι όσοι καπνίζουν έχουν έως και 41% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, σε σχέση με τους μη καπνιστές

Η στυτική δυσλειτουργία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο τσιγάρο.«Ακόμη και όταν ένας άνδρας κόψει το κάπνισμα, συνεχίζει να έχει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, που οφείλονται στο τσιγάρο» προειδοποιούν  οι επιστήμονες .   

«Kαλό θα είναι να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά όσοι δεν καπνίζουν και είναι έτοιμοι να το ξεκινήσουν, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή τους ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας» τόνισε επικεφαλής της μελέτης του Δρ.Τζιανγκ Χε.

πηγη:life2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα