Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στυτική δυσλειτουργία.

 
Ένα μεγάλο κεφάλαιο ανοίγουμε σήμερα που ουσιαστικά έχει από την μια πλευρά μεγάλα ποσοστά πασχόντων, αλλά και από την άλλη δυο βασικούς παράγοντες που την προκαλούν.
Ας τα πιάσουμε λίγο από την αρχή με ψυχραιμία.

Πριν περίπου δώδεκα χρόνια εμφανίστηκαν και στην Ελληνική αγορά τρία διαφορετικά φάρμακα, από πολύ γνώστες αξιόπιστες φαρμακευτικές εταιρίες  που ως ένδειξη είχαν την στυτική δυσλειτουργία.

Εκεί φάνηκε και το μέγεθος του προβλήματος μιας και οι άνδρες ανά τον κόσμο, κύρια οι Έλληνες δεν ήθελαν καν να το συζητήσουν.

Ήταν ένα μυστικό,  κριμένο βαθειά μέσα τους που όπως αποδείχτηκε μόλις ο ένας στους είκοσι πέντε πάσχοντες κατέφευγε στους γιατρούς προκειμένου να βρει λύση.

 
Η ανεξαρτήτου ηλικίας ( Από 20 χρονών μέχρι και 50 )  στυτική δυσλειτουργία κατά ένα ποσοστό ( Περίπου 26% ) οφειλότανε σε ψυχολογικούς παράγοντες που είχαν προκύψει ή από τραυματική εμπειρία κατά το παρελθόν, ή από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Το υπόλοιπο όμως ποσοστό ( Περίπου 74% ) στην ίδια ομάδα μελέτης είχε πρόβλημα κυκλοφορίας του αίματος.

Δηλαδή κατεστραμμένα αγγεία ανεξαρτήτου αιτιολογίας. ( Ασθένεια, Διαβήτης, Υπέρταση,  ή και χρόνια λήψη δυτικών  φαρμάκων που κατέστελλαν την συγκέντρωση του αίματος, ή ακόμα και μείωναν την διάθεση σεξουαλικής επαφής. )

Σε μια δεύτερη ομάδα όμως μεγαλύτερων ηλικιών ( Από 45 έως 60 - 65 ) οι ψυχολογικοί παράγοντες είχαν σχεδόν μηδενικά ποσοστά και το όλο πρόβλημα υπήρχε από το αγγειακό.

Από την κακή κυκλοφορία του αίματος και την αδυναμία συγκέντρωσης αυτού την κατάλληλη στιγμή.

Πάνω από το 45% των ενεργών ανδρών αυτής της ηλικίας κατέφευγε στην λήψη των προαναφερομένων φαρμάκων.

Το νούμερο που καταγράφηκε μόνο από την συνταγογράφιση αυτών των φαρμάκων ανά τον κόσμο με την πρώτη κυκλοφορία τους, τρόμαξε και τους ίδιους τους επιστήμονες που τα ανακάλυψαν.

Τρόμαξαν, όχι ευχαρίστα όπως παρά κάτω θα γίνει αντιληπτό από τα κέδροι των πωλήσεων, αλλά  αντίθετα, δυσάρεστα αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος.

Σήμερα, 150 εκατομμύρια συνταγές αναγράφονται ετησίως μόνο για το γαλάζιο χάπι της γνωστής εταιρίας.

 Συνοψίζοντας, η απόφραξη των αγγείων του ανδρικού μορίου με συνέπεια την στυτική δυσλειτουργία, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ουσιαστικά προμηνύει μαθηματικά τα εξής:

     I.        Καρδιαγγειακά προβλήματα σε βραχύ μέλλοντα χρόνο.

   II.        Θρομβώσεις με ανεξέλικτες επιπτώσεις.

 III.        Αρτηριοσκλήρυνσης επίσης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κοντολογίς η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι μόνο απλά η στέρηση της χαράς στο SEX των δυο συντρόφων, αλλά ο προάγγελος βασανιστικών θανατηφόρων νοσημάτων.

Το μειονέκτημα ας γίνει πλεονέκτημα για εμάς τους άνδρες.

Ας αφήσουμε στην άκρη τον κόκορα που ο καθένας μας κρύβει μέσα του και ας αντιμετωπίσουμε την στυτική δυσλειτουργία ως Άγγελο καλών ειδήσεων, ή καμπανάκι κινδύνου και να προσέξουμε το καρδιαγγειακό, κυκλοφορικό μας σύστημα.

Ας κτυπήσουμε το κακό στην ρίζα του φυσικά, χωρίς προ πάντων παρενέργειες.

Γνωστό το Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum, ή  Reishi Gano,  ή Ling Shi ) για την φυσική ευεργετική του δράση  στο κυκλοφορικό σύστημα.

Γνωστή είναι ακόμα ( Αν δεν είναι ανατρέξτε σε παλαιότερες δημοσίευσης ) και η παράπλευρη κυκλοφορία που δημιουργεί κύρια σε πάσχουσες περιοχές ( Εν προκειμένου το ανδρικό μόριο )

Στην προκειμένη περίπτωση θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα και την παράλληλη λήψη ενός εξίσου φυσικού θεραπευτικού βοτάνου που είναι το Cordyceps.

Ο συνδυασμός Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum, ή  Reishi Gano,  ή Ling Shi ) με το Cordyceps θα επιταχύνει την επανένταξη του κάθε πάσχοντα γρηγορότερα και μάλιστα θεαματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Cordyceps ( Θα το αναλύσουμε σύντομα ) έχει ένδειξη και την ανδρική και γυναικεία στειρότητα.

Ας επικοινωνήσουμε μαζί μιας και σήμερα υπάρχει λύση και μάλιστα φυσική, χωρίς εθισμούς και παρενέργειες.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα