Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κρέμα προσώπου ημέρας.

Η επιλογή μιας κρέμας ημέρας για το πρόσωπο πάντα χαρακτηριζόταν από της περισσότερες γυναίκες, ως κάτι αόριστο, χωρίς ποτέ να εμβαθύνουν στις πραγματικές τους ανάγκες.
Συνήθως επηρεασμένες από διαφημιστικά σλόγκαν αγόραζαν στη τύχη μια κρέμα ημέρας και άμα τους έκανε, είχε καλώς, άμα όχι προχωρούσαν στην επόμενη.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και αν κάποια, κάποιος διαβάσει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις, θα καταλάβει τα εξής:

     I.        Το δέρμα μας, δεν έχει ανάγκη να το ταΐσουμε ντε και καλά, με στοιχεία που το ίδιο παράγει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αδρανοποιήσουμε τους μηχανισμούς του και να γεράσουμε μια ώρα γρηγορότερα.

   II.        Το δέρμα μας έχει ανάγκη από  την προστασία των εξωτερικών παραγόντων της ατμόσφαιρας. ( Ατμοσφαιρικούς ρύπους, ηλιακή ακτινοβολία κτλ )

  III.        Η προστασία που χρειάζεται θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με όλα εκείνα τα φυσικά στοιχεία, έτσι ώστε να μην διαταραχτεί με τοξίνες που σαν συνέπεια θα έχουν την διαταραχή της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος, μιας και αυτό είναι υπεύθυνο για την φυσιολογική του λειτουργία.

 IV.        Το δέρμα θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό, με τους πόρους του ανοικτούς.

   V.        Το δέρμα θα πρέπει να διατηρεί το κατάλληλο ποσοστό υγρασίας. Δηλαδή ούτε να το αφήνουμε στεγνό, ξερό, αλλά ούτε να αισθανόμαστε ότι κάτω από την κρέμα ημέρας που του βάλαμε είναι ιδρωμένο, λιπαρό.

Αμέσως μετά ανάλογα με την ηλικία μας ενεργούμε όχι τόσο στην κρέμα ημέρας που είναι απαραίτητη σε όλες, αλλά στα Toner, Serum, που θα χρησιμοποιήσουμε και κύρια στις κρέμες νυκτός.

Χονδροειδέστατος κανόνας θα μπορούσα να πω ότι είναι ο εξής και αυτό γιατί από άνθρωπο σε άνθρωπο το δέρμα έχει διαφορές:

     I.        Μετά από ένα καλό καθαρισμό και όταν δεν υπάρχουν προβλήματα ακμής από τα 18 μας χρόνια πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμα προστασίας, ημέρας. Το βράδυ αφήνουμε το δέρμα μας καθαρό, χωρίς επί πρόσθετη βοήθεια.

   II.        Περίπου στα 25 εκτός από την κρέμα ημέρας, χρειαζόμαστε και ένα Toner. Αυτό θα ενισχύσει την μικρο-κυκλοφορία, χωρίς να διαταράσσει τις λειτουργίες της.

  III.        Κοντά στα 30 θα απαιτηθεί και η κρέμα νυκτός. Πάντα ως υποβοηθητική των λειτουργιών του δέρματος και ΟΧΙ ως αντικαταστατής.

Εξ υπακούετε, ότι η επιλογή όποιου προϊόντος και αν κάνουμε θα πρέπει να έχει τις εξής βασικές προδιαγραφές:

ü  Να είναι ένα πιστοποιημένο φυσικό, φυτικό προϊόν. ( Τα βότανα είναι βότανα και το λίπος ( Τυχαία το αναφέρω ) της φάλαινας είναι άλλο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα βλαστοκύτταρα της καμήλας, ούτε και το κολλαγόνο των βοοειδών. )

ü  Να μην έχει τοξικά συντηρητικά. ( Υπάρχουν συντηρητικά που έχει αποδεδειχθεί ότι είναι καρκινογόνα και παρόλα αυτά εταιρίες τα χρησιμοποιούν προκειμένου το προϊόν τους να έχει μεγάλη διάρκεια στο ράφι. )

ü  Η σύνθεση του να μας καλύπτει την λογική της φυσιολογικής λειτουργίας του δέρματος αποδεδειγμένα.  ( Το κόκκινο κουκουνάρι, σε συνδυασμό με τα φύλλα γερασμένης  βελανιδιάς, περισσότερο μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας, παρά με σύνθεση ενός αποτελεσματικού προϊόντος. Ατυχώς και τέτοια έχουν δει τα μάτια μου. )

 

Κλασική ναι μεν, αλλά αποδεδειγμένη πρωτοπορία.

Η DXN Pharmaceuticals πρωτοπόρα σε έρευνα με τεκμηρίωση, απέδειξε και παγκόσμια έγινε αποδεκτό ( In Vivo, & In Vitro ) ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano επαναφέρει και διατηρεί την μικρο-κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιώντας έτσι όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Εν προκειμένου το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano επαναφέροντας και διατηρώντας την μικρο-κυκλοφορία στον υποδόριο ιστό του δέρματος, επαναφέρει και διατηρεί και όλες του τις λειτουργίες:

         I.        Την απαραίτητη και απαιτούμενη ανάπλαση των κυττάρων του.

        II.        Την παραγωγή κολλαγόνου.

      III.        Την παραγωγή ελαστίνης.

      IV.        Την διατήρηση της υγρασίας του.

       V.        Την τοπική επιδιόρθωση όπου είναι απαραίτητη. ( Ρυτίδες, στίγματα γήρανσης, ελαστικότητα, ερυθρές κηλίδες, σκληρύνσεις, ξηροδερμία, αφυδάτωση,  κ.α. )

Πέρα λοιπών από της κάψουλες με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano που θα βοηθήσουν όλο τον οργανισμό ( Κατά συνέπεια και το δέρμα ) έχει δημιουργήσει και δυο ακόμα καλλυντικά προϊόντα που θα σας προστατευόσουν την ημέρα.

Ganozhi E UV Defense Day cream

Εξασφαλισμένη προστασία όλη μέρα.

Κρέμα αντί-γήρανσης τροφής και προστασίας για την ημέρα με Ganoderma. Ο δείκτης προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου την καθίστα προϊόν επιλογής κύρια για την ηλιόλουστη χώρα μας.

Ganozhi E Hydrasoft Toner

Η απαραίτητη προετοιμασία του δέρματος.

Θα δημιουργήσει το απαραίτητο υπόστρωμα υποδοχής της κρέμας και με το Ganoderma θα ενεργοποιήσει με τον ποιο φυσικό τρόπο το απαραίτητο κολλαγόνο και την ελαστίνη.

 

Δυο προϊόντα επιλογής για όλες τις ηλικίες που δεν υπόσχονται θαύματα, αλλά κάνουν κύρια σε συνδυασμό με τις κάψουλες.

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα