Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ


Η διαδικτυακή δημοσκόπηση Ipsos του Μαΐου, που έγινε ανάμεσα σε 1000 γυναίκες, για το περιοδικό Psychologies προσπαθεί
να ανακαλύψει
τις κρυφές επιθυμίες
των γυναικών.


Είναι γεγονός ότι ο ρόλος της γυναίκας στο σεξ έχει πλέον απελευθερωθεί.



Η δημοσκόπηση αποσκοπεί στο να βγει από τα στερεότυπα και να προσπαθήσει να πείσει τις γυναίκες να εκμυστηρευτούν τις πραγματικές τους επιθυμίες και συμπεριφορές τους στο σεξ.

Η Isabelle Maury, υπεύθυνη της δημοσκόπησης λέει «θέλαμε να δούμε αν σε μια ελεύθερη κοινωνία η γυναίκα δεν φοβάται να πει τι αισθάνεται.
Δεν θέλαμε να τις συγκρίνουμε με τους άντρες, αλλά να δούμε αν όντως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις διάφορες γενιές των γυναικών».
 

Οι γυναίκες, όσο πιο νέες είναι, θεωρούν πλέον πιο εύκολο να μιλήσουν με τον σύντροφό τους για τις φαντασιώσεις τους και τις στάσεις που τις ευχαριστούν περισσότερο, γεγονός που το βρίσκουν πολύ θετικό.

Συνεχίζοντας με την δημοσκόπηση παρατηρούμε ότι οι γυναίκες δεν φοβούνται πια να πάρουν πρωτοβουλίες την στιγμή της πράξης αλλά ούτε και να ζητήσουν κάποια φαντασίωσή τους από τους συντρόφους τους.


Η αντίληψη ότι ο άντρας είναι αυτός που καθοδηγεί το παιχνίδι και η γυναίκα απλά αποδέχεται ή αρνείται την ιδέα του είναι πια ένας μύθος που βασίζεται στα κοινωνικά μας στερεότυπα.

 
Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες οι οποίες παίρνουν τον ρόλο του καθοδηγητή.

Τέλος, είναι πολύ ενθαρρυντικό να μάθετε ότι τέσσερις στις πέντε γυναίκες δεν ντρέπονται για τις επιθυμίες τους!




Πηγή:onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα