Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έμπολα:

Health News  
Έως και 1.400.000 οι νεκροί στις αρχές του 2015
Ανατριχιαστικές είναι οι προβλέψεις για την επιδημία του Έμπολα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχεί και το 2015.
Σύμφωνα με μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), τα κρούσματα του ιού Έμπολα στη δυτική Αφρική μπορεί να φτάσουν τα 550.000 ως 1,4 εκατομμύριο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2015.
Μάλιστα, οι προβλέψεις αυτές ενδεχομένως να ξεπεραστούν καθώς η ανώτατη εκτίμηση του 1,4 εκατομμυρίου λαμβάνει ως δεδομένο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί επισήμως μέχρι στιγμής, 5.864 βάσει του απολογισμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι κατά πολύ χαμηλότερος από τον πραγματικό. Ενδέχεται λοιπόν τα κρούσματα να είναι δυόμισι φορές περισσότερα, ή σχεδόν 20.000.
Το CDC υπογράμμισε ότι οι προβλέψεις αυτές, που βασίζονται σε ένα επιδημιολογικό μοντέλο που λαμβάνει υπόψη του πόσοι ανθρώποι μολύνονται από έναν ασθενή με Έμπολα, έγιναν βάσει των στοιχείων που ήταν διαθέσιμα τον Αύγουστο.


Πηγή: onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα