Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

AIDS & Ganoderma Lucidum


Υγεία

Άγγιξαν τα 35 εκατομμύρια το 2013 οι άνθρωποι που έχουν διαγνωσθεί με AIDS.
Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην σας αναφέρω την τεράστια σε αριθμό μελέτη που διεξάγεται παράλληλα και συντονισμένα σε τέσσερα πανεπιστήμια της Αμερικής εδώ και 2 χρόνια με Ganoderma Lucidum ενάντια στον ιο.

Στο πρόγραμμα της μελέτης αυτής έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής πάνω από 3.900 άτομα όπου τα θετικά πρώτα αποτελέσματα ουσιαστικά τους έχουν εξαναγκάσει  σε μια αλλαγή πλεύσης ως προς το πολυπόθητο αποτέλεσμα της θεραπείας του ιού HIV μιας και τελικά  αποδείχτηκε πολύ ανθεκτικός ακόμα και σε ισχυρότατα κοκτέιλ αντιβίωσης. 

Οι έρευνες απέδειξαν πρωτίστως στους συντονιστές καθηγητές επιστήμονες ότι η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού που επιτυγχάνετε  με το Ganoderma Lucidum, καθιστά τον οργανισμό  ικανό  ΟΧΙ μόνο να κοιμίσει τον ιο HIV, αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό να το εξαφανίσει.
Αμέσως μετά αποδείχτηκε στους ερευνητές,  πόσο ευεργετική είναι η ανάπλαση των κυττάρων κύρια στο ήπαρ εν' προκειμένου  που προκαλεί το Ganoderma Lucidum στους ασθενείς με δεδομένη την καταπόνηση του από τον ιο και την ισχυρή αντιβίωση που ελάμβαναν.

Τα αποτελέσματα της μελέτης  σύντομα θα ανακινηθούν σε ένα παγκόσμιο συνέδριο λοιμώξεων που γίνεται κάθε έξη μήνες στην Νέα Υόρκη.

Θυμίζω ότι το Ganoderma Lucidum είναι το δεύτερο προσαρμογονο φυσικό ίαμα που μελετάται in vivo σε βάθος τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα της μελέτης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρων από το παγκόσμιο.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού.


Διαβάστε ακόμα:
Διοσκουρίδης ο Πεδάνιος & το Ganoderma Lucidum.  &  GANODERMA LUCIDUM & Ενδείξεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα