Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αφήστε την γρίπη για τους άλλους.

Υγεία
Ο φυσικός συνδυασμός που δεν θα επιτρέψει στην θανατηφόρο γρίπη να σας προσβάλει.
Cordyceps 450mg
Ganoderma Lucidum 270mg
Vitamin C 500mg


Η μεταλλαγμένοι υιοί λογικά χτύπησαν την πόρτα μας για να μην γίνω αυστηρότερος και πω ότι από την πόρτα μας βγήκαν με τα εκατομμύρια mg αντιβίωσης που έχουμε λάβει ως Έλληνας.

Το πρόβλημα όμως είναι τεράστιο σήμερα και τραγικό.

Δεκάδες έχασαν την ζωή τους στην Ελλάδα από την γρίπη, εκατοντάδες πέρασαν την πόρτα των εντατικών μονάδων και χωρίς υπερβολή εκατομμύρια νόσησαν.

Και όλα αυτά στην Ελλάδα.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα όλης της οικογένειας που είναι ο βασικός αντίπαλος της γρίπης μιας και η ζωή με υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας.

Λαμβάνετε καθημερινά:

  1. 1 κάψουλα Cordyceps 450 mg που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα σας, θα ενδυναμώσει πνεύμονες και γενικότερα λείους και γραμμωτούς μυς, θα ενισχύσει όλους τους αδένες προκειμένου ο οργανισμός να λειτουργεί σωστά.
  2. Ganoderma Lucidum 270 mg που θα συνεργαστεί άψογα με το Cordyceps ενισχύοντας τις δράσεις του και εκτός τούτου θα αποτοξινώσει σώμα και οργανισμό, θα ενισχύσει την λήψη οξυγόνου, θα σας εξασφαλίσει ενέργεια, Θα σας δώσει την δυνατότητα αυτο-ίασης.  
  3. Vitamin C 500 mg ( Φυσική ) που θα συνεργαστεί άψογα με τα προαναφερόμενα φτάνοντας την αντιοξειδωτική σας κατάσταση στο μέγιστο βαθμό.  

Είναι ένας φυσικός τρόπος που χωρίς ίχνος παρενεργειών θα σας κάνει άτρωτους και όχι μόνο.
 

Πολλές άλλες χρόνιες παθήσεις που πιθανά σας ταλαιπωρούν χρόνο, με τον χρόνο θα μετριαστούν έως θα θεραπευτούν.


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

Φαρμακοποιός.


Σημείωση:

Το δασολογικό σχήμα αυτό έχει οριστεί και καλύπτει άνθρωπο μέχρι 75 κιλά. Σε προσωπικό e-mail στο g.g.erisianos@gmail.com μπορούμε να σας δώσουμε όποια διευκρίνιση χρειαστείτε.


Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα