Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Απιστία.

Υπήρχε, υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ίσως μάλιστα και σε μεγαλύτερο βαθμό.


Ποια όμως είναι τα κίνητρα ?

 
Είναι ένα θέμα ταμπού που έχει απασχολήσει πολύ τους ειδικούς επιστήμονες χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί επακριβείς απαντήσεις του πότε και γιατί αυτό συμβαίνει.

Περιοριζόμενοι στα Ελληνικά μας σύνορα, ερευνήσαμε το θέμα παρατηρώντας τα στατιστικά των ερευνών όπου καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα.

     I.        Αλλά είναι τα όρια που η Ελληνίδα καθορίζει την απιστία και άλλα αυτά του Έλληνα. Παράδοξα η Ελληνίδα εκνευρίζετε με το φλερτ του συντρόφου της,  είτε το κάνει, είτε του το κάνουν και συγχωρεί την σαρκική απιστία, ενώ ο άνδρας αντιδρά έντονα στην σαρκική απιστία και συνήθως δεν την συγχωρεί.

   II.        Μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά των Ελλήνων Λατίνων εραστών του όλα τα σφάζω, από αυτά των γυναικών.

 III.        Μια γυναίκα θα απιστήσει επιζητώντας ταυτόχρονα και την συναισθηματική κάλυψη εν’ αντίθεση με τους άνδρες που μπορούν να απιστήσουν ευκολότερα ναι μεν αλλά και χωρίς ίχνος συναισθήματος.

 
IV.        Η αυτοϊκανοποίηση, ( Όταν υπάρχουν μεγάλα διαστήματα αποχών χωρίς δικαιολογία σε ένα ζευγάρι. ) θεωρητικά είναι μέρος της απιστίας, μιας και απαιτεί κατά το μεγαλύτερο της ποσοστό φαντασίωση.

   V.        Η αυτοϊκανοποίηση είναι συχνότερη και περισσότερη τελικά στις γυναίκες και τις καλύπτει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εν’ αντιθέσει από τους άνδρες που έχουν το όνομα.

 VI.        Ενώ οι γυναίκες ευκολότερα μπορούν να διαγράψουν το σαρκικό σεξ από την ζωή τους και απλά να παλεύουν με τις ορμονικές τους απαιτήσεις, οι άνδρες το έχουν πάντα κατά νου μέχρι τα βαθιά γεράματα και ας μην μπορούν εκ’ των πραγμάτων να το κάνουν.

VII.        Η άπιστη εκ’ πεποιθήσεως γυναίκα είναι ποιο τολμηρή από τον αντίστοιχο άνδρα.

VIII.        Επίσης η άπιστη γυναίκα το εννοεί, εν αντιθέσει από τους άνδρες που απιστούν σε μεγαλύτερο ποσοστό τρέφοντας παράλληλα αγάπη για τις γυναίκες τους.

  IX.        Η ύπαρξη παιδιών δεν αποτελεί αιτία αναστολών και για των άνδρα μα και για την γυναίκα.

    X.        Η γυναίκα απιστεί για τελείως διαφορετικούς λόγους από τον άνδρα.

Αυτά σε μια γενικότητα και σε ότι αφορά την Ελλάδα και πάντα βέβαια με κριτήριο τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Γιατί όμως, υπήρχε, υπάρχει και πάντα θα υπάρχει η απιστία ?

Όσο και αν σας φαίνετε παράξενο οι λόγοι αγγίζουν τα όρια του παράλογου.

Οι γυναίκες απιστούν κατά κύριο λόγο:

     I.        Για την κάλυψη της φιλαρέσκειας τους.

   II.        Για να εκδικηθούν τον σύντροφο τους.

 III.        Για την κάλυψη των βιολογικών τους αναγκών.

Οι άνδρες απιστούν:

     I.        Γιατί τους έτυχε.

   II.        Για επίδειξη σε φίλους τους.

 III.        Γιατί δεν τους καλύπτει η σύντροφος τους.

Οι λόγοι σε ένα ζευγάρι για να απιστήσει ο ένας στον
 
άλλον.

     I.        Η ρουτίνα.

   II.        Ο εγωισμός.

 III.        Η επιπολαιότητα.

Μερικά στατιστικά ποσοστά ίσως μας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Στα παντρεμένα ζευγάρια:

     I.        Σε ένα παντρεμένο ζευγάρι και σε χρονικό διάστημα μιας δεκαετίας σε ποσοστό 64% υπάρχει απιστία έστω και για μια φορά ενός από τους συζύγους.

   II.        Μεγαλύτερο ποσοστό έχουν οι άπιστοι άνδρες 68% από τις γυναίκες 32%. ( Εδώ επισημαίνουν οι έρευνες ότι συμπεριλαμβάνουν στην απιστία των ανδρών και τον πληρωμένο ΣΕΞ
 
III.        Περίεργα πως ο άνδρας όσο μεγαλώνει αποβάλει την απιστία από την ζωή του, εν αντίθεση με τις γυναίκες που αυξάνουν τα ποσοστά και μάλιστα στο διάστημα της τέταρτης δεκαετίας της ζωής τους ξεπερνούν τους άνδρες κατά πολύ.

 IV.        Η απιστία υπάρχει ακόμα και στην συγκατοίκηση, αρραβώνα σε ένα πόστο 12 %.

   V.        Ο άπιστος άνδρας σε ένα μεγάλο ποσοστό 82% πάει με νέους συντρόφους, εν’ αντιθέσει με τις γυναίκες που σε ποσοστό 65 % γυρίζουν εύκολα σε παλαιότερες σχέσεις τους.

Τέλος αν είναι φυσιολογική η απιστία ή όχι για εμάς τους Έλληνας και τις Ελληνίδες η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της.

     I.        Το 83,5% των ερωτηθέντων απάντησε πως όχι δεν είναι φυσιολογική και μόλις το 4% είχαν θετική απάντηση.

   II.        Όμως από το 83,5 % των αρνητικών της απιστίας το 48% δήλωνε ότι υπήρχε ο φόβος μέσα τους αφροδισιών νοσημάτων.

 III.        Συγκλονιστικό είναι και το ποσοστό των άπιστων γενικά στο ερώτημα αν θα προτιμούσαν να χωρίσουν. Κατά 85% δεν θα ήθελαν να χωρίσουν, ενώ μόλις το 5,5% απάντησε πως του ήταν αδιάφορος ο χωρισμός.

 

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ?

Δεν θέλω να χωρίσω μα και μου αρέσει η απιστία.

 

 


Διαβάστε ακόμα:

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα