Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ακράτεια και η φυσική της θεραπεία.

Είναι από τις καταστάσεις που συνήθως δεν την ομολογούμε εύκολα και αυτό επιβαρύνουν τον ψυχικό μας κόσμο.

Αν όμως η κάθε μια βάλει στο μυαλό της ότι μια στις δυο γυναίκες έχει το ίδιο πρόβλημα,  αυτό θα διευκολύνει την κατάσταση της για να απαλλαγεί οριστικά.
Lions Mane και Cordyceps είναι τα δυο φυσικά ιάματα που συνδυαστικά θα λύσουν το πρόβλημα της ακράτειας.

Για να τα βάλουμε από την αρχή σε μια τάξη τα πράγματα προκειμένου να οδηγηθούμε σε σωστά μονοπάτια επίλυσης του προβλήματος πάντα με φυσικούς τρόπους μακριά από τις παρενέργειες των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων ή ακόμα και χειρουργικών επεμβάσεων.

Η ακράτεια είναι απώλεια ούρων χωρίς την θέληση μας είτε από γέλια, είτε από ξάφνιασμα, είτε από ανύψωση βάρος, είτε από ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του οργασμού.

Η ακράτεια ενώ θα έλεγα δεν έχει ηλικία εντούτοις οι περισσότερες γυναίκες την εντοπίζουν, ή αν θέλετε την ομολογούν μετά το πεντηκοστό έτος της ηλικίας τους.

Όπως και να έχει γίνεται εμμονή και αυτή η απλή εντός εισαγωγικών ασθένεια γίνεται λίγο, λίγο στο τέλος αιτία καταθλιπτικών φαινομένων.

Αρνούνται κάποιες να βγουν έξω από το σπίτι τους, άλλες ακόμα και την χαρά του έρωτα ενώ δεν λείπουν και εκείνες που αισθάνονται ότι έκλεισαν σαν γυναίκες και παραιτούνται από κάθε χαρά της ζωής.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Αρχικά ας ξεχωρίσουμε τους τύπους της ακράτειας.

Επιτακτική ακράτεια
Η πάσχουσα αισθάνεται ξαφνικά έντονη επιθυμία ούρησης και νομίζει ότι δεν μπορεί να την ελέγξει.

Ακράτεια από προσπάθεια
Παρουσιάζεται όταν η πάσχουσα βήχει, γελάει δυνατά, φταρνίζεται, κατά τη διάρκεια του σεξ και γενικά όταν καταβάλλει έντονη προσπάθεια. Αφορά κυρίως τις γυναίκες, μετά την εμμηνόπαυση, καθώς και τις παχύσαρκες.

Μεικτή ακράτεια
Παρουσιάζεται και με τις δύο μορφές που προαναφέρθηκαν στον ίδιο ασθενή.

Ακράτεια από υπερπλήρωση
Είναι η μόνη παθολογική συνεχής ανεξέλεγκτη ροή ούρων λόγω αδυναμίας κένωσης της ουροδόχου κύστης που οδηγεί σε μεγάλη κατακράτηση ούρων. Η πάσχουσα ή πάσχον έχει την αίσθηση ότι η κύστη  δεν αδειάζει ποτέ. Οφείλεται σε αιτίες που εμποδίζουν την κένωση της κύστης, όπως η υπερτροφία προστάτη, το εγκεφαλικό επεισόδιο, κακώσεις της σπονδυλικής στήλης κ.λπ.

Αντικειμενική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η ακράτεια έχει πολύ σοβαρές ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις, καθώς οδηγεί τους πάσχοντες σε απώλεια της αυτοεκτίμησης και την κατάθλιψη.

Η σύγχρονη αντιμετώπιση της ακράτειας περιλαμβάνει φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα  ( Αντιμουσκαρινικά ), ενώ υπάρχει και η χειρουργική επιλογή. Η φυσική αντιμετώπιση της ακράτειας  που εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα απαλλαγμένα από παρενέργειες γίνεται με το Lions Mane που θα καλύψει τον ψυχολογικό παράγοντα και θα ενισχύσει τους νευροδιαβιβαστές ελέγχου της ούρησης και με το Cordyceps που θα ενισχύσει, ενδυναμώσει τους σφικτήριους μυς της ουρήθρας.

Ως γνωστό το Cordyceps πέρα των πολλών άλλων ευεργετημάτων του εν’ προκειμένου δυναμώνει όλους τους γραμμωτούς και λείους μυς του σώματος, ενώ το δε Lions Mane ενισχύει γενικότερα την ανάπλαση των κυττάρων σε όλο το ΚΝΣ συμπεριλαμβανομένων και τις νευρικές απολήξεις, κατά συνέπεια και νευροδιαβιβαστές, ενώ συγχρόνως παρεμποδίζει τον σχηματισμό πλάκας ανάμεσα τους.

 

 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 



 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα