Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είναι ασφαλές όσο νομίζεις ?

Πόσο τυχαίο σας μοιάζει να έχει πραγματοποιηθεί πολυετής έρευνα του πανεπιστημίου των Αθηνών
για την εξεύρεση ασφαλούς υγρού
για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που συνάμα θα έχει
και θεραπευτικές ιδιότητες.
Ακόμα και αν δεχτούμε απλά, ότι υπήρξε μια φιλόδοξη προσέγγιση
προς αυτήν την κατεύθυνση έγκριτων καθηγητών του τμήματος της κλινικής φαρμακολογίας και ιατρικής, σε τι άλλο θα προσδοκούσε
πέρα της προστασίας της υγείας των ανθρώπων ?


Ακόμα περισσότερο και η πολύχρονη κλινική δοκιμή in vivo σε πανεπιστημιακές κλινικές νοσοκομείων της Αθήνας και της Κρήτης πριν την τελική του μορφή και κυκλοφορία για το κοινό δείχνει την πρόθεση εύρεση λύσης προστασίας της υγείας των ανθρώπων έναντι ενός νέου πιθανότατα κινδύνου.

Τελικά έτσι είναι και μην ταλαιπωρείτε άδικα το μυαλό σας αναζητώντας αλλού τα κίνητρα.
Ο στόχος ήταν μόνο η προσφορά της επιστήμης τους για καλή υγεία κύρια των πνευμόνων και εν συνεχεία του καρδιαγγειακού συστήματος που ταλαιπωρήθηκε για πολλές δεκαετίες με τα τσιγάρα καπνού και μοιάζει σήμερα σε περιπτώσεις να γίνεται το ίδιο από μεγάλη μερίδα υγρών ατμίσματος.
Εν’ αρχή λοιπόν το κίνητρο για την μεγάλη έρευνα αυτή τους το έδωσε η ίδια Ελληνική αγορά που πλημύρισε με πολύχρωμα μπουκαλάκια υγρών για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.  

Από την μια τα παρουσίαζαν ως λύση διακοπής του καπνίσματος και από την άλλη σου προσέθεταν μέσα την αποδεδειγμένη βλαβερή ουσία εξάρτισης νικοτίνη και μάλιστα σε βαθμίδες για κάθε γούστο θεριακλή. ( 6% νικοτίνη 9% - 12% - 16% κτλ )
Μα σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, της διαρκούς εξάρτισης δηλαδή, εμφανιστήκαν στην αγορά οι διάφορες γεύσεις και αρώματα, ( Φράουλα, εσπρέσο, βατόμουρο, μήλο, καραμέλα κτλ ) απαυγάσματα της αποδεδειγμένης τοξικής χημείας των πρόσθετων.
 

Το κερασάκι στην τούρτα όμως υπήρχε στα ψηλά γράμματα που πολλά από αυτά στο πίσω μέρος της πολύχρωμης συσκευασίας τους είχαν και το σήμα επιβλαβές - Ερεθιστικό χωρίς να κάνουν τον διαχωρισμό, ( Επιβλαβές ή Ερεθιστικό ή και τα δυο. ) λες και αυτό ήταν ασήμαντο.

Κοντολογίς το κίνητρο της ομάδας των επιστημόνων ήταν το εύλογο ερώτημα που η κατάσταση δημιουργούσε.
Αφήνουμε στην άκρη το αποδεδειγμένα θανατηφόρο τσιγάρο καπνού της εξάρτισης από την νικοτίνη και του διοξείδιο με την πίσσα και πιάνουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο της επίσης νικοτίνης με τα χημικά καρκινογόνα εσάνς αρώματος και γεύσης ?
Το όφελος από την διακοπή του καπνίσματος τσιγάρων καπνού είναι γνωστό και στα παιδιά του δημοτικού, το όφελος της αντικατάστασης του από τα χημικά υγρά του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα τα μάθουμε ποτέ ?
Εύλογα ο καθένας μας θα αναρωτηθεί, μετά από χρόνια μήπως έχουμε μια από τα ίδια ?
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.
Οι πνεύμονες φιλτράρουν καθημερινά εκατομμύρια μικροσωματίδια και ατμοσφαιρικούς ρύπους που περιέχονται στον αέρα.
Αυτά εισχωρούν στο βρογχικό δέντρο και εναποτίθενται στους πνεύμονες προξενώντας ποικίλες βλάβες ανάλογα με τις ιδιαίτερες φυσικοχημικές τους ιδιότητές.
Αυτό από μόνο του μας επιβάλει να τους προστατεύουμε για να έχουμε σωστή οξυγόνωση μέχρι και τα βαθιά μας γεράματα.

Κόψτε σήμερα οριστικά το κάπνισμα τσιγάρων καπνού:
Θεωρώ φλύαρο σήμερα να σας επαναλάβω αφενός το κακό που κάνει το τσιγάρο καπνού στην υγεία σας, αλλά και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.
Μερικά μόνο εικοσιτετράωρα θα απαιτηθούν για να απεξαρτηθείτε από την διέγερση της βλαβερής νικοτίνης.

Προστατευτείτε από το παθητικό κάπνισμα:
Το να αποφύγετε το παθητικό κάπνισμα έχει δυο θετικές απολήξεις.
Σαφέστατα είναι σχεδόν το ίδιο βλαβερό όπως όταν καπνίζατε.
Σας υπενθυμίζει την κακιά σας συνήθεια.

Βασιστείτε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ως μια μεταβατική χρονική περίοδο οριστικής διακοπής καπνίσματος:
Να δείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως χρήσιμο μόνο από την εξάρτιση της συνήθειας, θέτοντας ταυτόχρονα δυο στόχους.
Το βάθος χρόνου που θα το χρησιμοποιήσετε. 
Την αργή ναι μεν αλλά σταθερή μείωση των ωρών που θα το χρησιμοποιήσετε μέσα στην ημέρα.

Επιλέξτε το σωστό υγρό ατμίσματος:
Εδώ είναι το μεγάλο τρωτό σημείο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Από την μια εμφανίζονται υγρά άγνωστης προέλευσης και σαφώς ξεκάθαρα και ποιότητας σε εξευτελιστικές τιμές.
Αυτό-προσδιορίζονται, άλλοτε φυσικά, άλλοτε μεικτά, με μια τεράστια γκάμα χημικών εσάνς προκειμένου να έχουν διάφορες γεύσεις και τέλος πολλά εξ’ αυτών ενώ αναγραφούν αόριστα ότι κατασκευάζονται στην EU ( Ευρώπη ) υπονοούν συσκευάζονται και ουσιαστικά είναι κατασκευάσματα του Μπαγκλαντές, Ινδίας, Ινδονησίας κ.α.
Μα και από την άλλη τα υγρά αυτά κυκλοφορούν με περιεκτικότητα σε νικοτίνης, όπερ σημαίνει πως η εξάρτισης από αυτή καλά κρατεί.
Τέλος υπάρχουν και ελάχιστα φυσικά χωρίς ή με περιεκτικότητα νικοτίνης που είναι ασφαλέστερα.
Θεραπευτικό υγρό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο παγκοσμίως υπάρχει μόνο ένα και είναι αυτό του πανεπιστημίου των Αθηνών.
Οι Έλληνες επιστήμονες σε μια σχολαστικά μελετημένη αναλογία μπόρεσαν και ένωσαν τα ευεργετήματα από τα Pine Bark, ( Πυκνογενόλη ) το Πράσινο τσάι, την Κουρκουμίνη και τα εκχυλίσματα του Ευκαλύπτου, όπου επέτυχαν πέρα από την άριστη εφαρμογή ενός βιολογικού υγρού ατμίσματως, ταυτόχρονη θεραπευτική παρέμβαση των πνευμόνων και γενικότερα του καρδιαγγειακού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη φόρμουλα αυτή και συστήνετε από πνευμονολόγους και ιατρούς που ασχολούνται με την υποστήριξη διακοπής του καπνίσματος ανεπιφύλακτα.
Πέρα αυτών, είναι ίσως και το μοναδικό διεθνώς βιολογικό πιστοποιημένο υγρό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και μάλιστα από διεθνή φορέα.
Τέλος είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πόσιμο με ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες.

Η συμβολή μας:
Παράλληλα με την διακοπή του καπνίσματος και την χρήση της φόρμουλας του πανεπιστημίου και προκειμένου να μην αυξήσετε το σωματικό σας βάρος περιορίστε τις ποσότητες τροφής, αυξήστε την ποσότητα νερού που πίνετε και τέλος ασκηθείτε.
Η καθημερινή άσκηση πέρα του ότι θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, θα βοηθήσει σημαντικά την επαναφορά της ελαστικότητας των πνευμόνων και της αντοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 
Διαβάστε ακόμα: 
Όταν Έλληνες επιστήμονες ενώνουν τις δυνάμεις τους,  &  Τοξικές ουσίες εμπεριέχει ακόμα και ο ατμός των ηλεκτρονικών τσιγάρων.  &  Μεγάλος κίνδυνος από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα  & Πυκνογενόλη – αντιοξείδωση. Όνομα και συνώνυμο !  &  Οι θεραπευτικές ιδιότητες του τσαγιού  &  Ο κουρκουμάς και το prozac.  &  Ευκάλυπτος  &  3,5 εκατομμύρια θάνατοι από το τσιγάρο.  &  Το παθητικό κάπνισμα αιτία αποβολής 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα