Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αυγά. Νέο τοξικό διατροφικό σκάνδαλο στην Ευρώπη.

 
Συχνά αναφέρομαι σε τοξίνες που εισχωρούν στον οργανισμό μας εν αγνεία μας και κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένουμε.
Εν προκειμένου θα θυμίσω πως η Ολλανδία που εμπλέκεται άμεσα με το σκάνδαλο είναι η χώρα που εξάγει σε όλη την Ευρώπη 5 δισεκατομμύρια αυγά κάθε χρόνο.
 

Τέλος θα σας τονίσω ότι τα αυγά δεν θα τα συναντήσουμε μόνο στα super market στις χάρτινες συσκευασίες.
Όλα εκείνα τα συσκευασμένα αρτοσκευάσματα, γλυκά, μπισκότα, παγωτά κ.α. περιέχουν και αυγά.

Σε προληπτική απόσυρση
αυγών από περισσότερα από 4.000 σούπερ μάρκετ της προχώρησε η εκπτωτική αλυσίδα Aldi.
Η απόφαση πάρθηκε καθώς αυξάνονται οι φόβοι για ένα τοξικό απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν αγροκτήματα στο βόρειο γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, απ' όπου αυγά διανέμονται σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας της Κάτω Σαξονίας.
Περίπου 180 ορνιθοτροφεία** έκλεισαν προσωρινά στην Ολλανδία και μερικά** προχώρησαν σε θανάτωση των πουλερικών τους. 
Μερικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, περιλαμβανομένων των γερμανικών REWE και Penny, αφαίρεσαν τα ολλανδικά αυγά από τα ράφια τους.
Το Aldi είναι η πρώτη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που σταματά εντελώς την πώληση αυγών, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. ενδεχόμενη μόλυνση των αυγών με
εντομοκτόνο, απορρυπαντικό.
Ίχνη του εντομοκτόνου fipronil βρέθηκαν τον περασμένο μήνα σε αυγά στο Βέλγιο και την Ολλανδία, γεγονός που οδήγησε στο προσωρινό κλείσιμο ορισμένων ορνιθοτροφείων, ενώ τα σούπερ μάρκετ σταμάτησαν την πώληση αυγών από την Ολλανδία.
Το fipronil θεωρείται μετρίως τοξικό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και υψηλές δόσεις του προκαλούν ναυτία και ζάλη.
Πολύ μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεφρά, το ήπαρ και τους λεμφαδένες.
Ερευνητές υποψιάζονται πως το χημικό μπορεί να πέρασε στα αυγά μέσω ενός μολυσμένου μέσου καθαρισμού από το άκαρι.
Το απορρυπαντικό αυτό ονομάζεται Dega 16 και χρησιμοποιείται στον καθαρισμό αχυρώνων.
Ποινικές έρευνες έχουν αρχίσει τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Ολλανδία.
Η Ολλανδία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και πωλεί περίπου 5 δισεκατομμύρια αυγά τον χρόνο στη Γερμανία.


Επίλογος:
Ασφαλώς η είδηση αυτή θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους.
Από την μια είναι κανόνας ή εξαίρεση η δημοσιοποίηση της και από την άλλη, τα 180 ορνιθοτροφεία** στην Ολλανδία έκλεισαν, τα πουλερικά τι έγιναν ?
Ας προβληματιστούμε απλά γιατί υπάρχει η πιθανότητα από το να εμφανιστήκαν σε τριτοκοσμικές χώρες κανονικά εμπορεύσιμες ( Εκπτωτικά ) μέχρι να μετατράπηκαν σε κοτο-μπουκιές, λουκάνικα κτλ.
Κάτι τέτοια παραδείγματα ισχυροποιούν την άποψη μου για την υποχρεωτική φυσική, συχνή, αποτοξίνωση που πρέπει να κάνουμε όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η γνώση στην δύναμη της φύσης μας αποκάλυψε τα ασφαλή όπλα άμυνας μας απέναντι από τις απρόσκλητες τοξίνες.
Αναφέρει ο ΠΟΥ ότι οι τοξίνες αυτές μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεφρά, το ήπαρ και τους λεμφαδένες.
Γνωρίστε το Γαϊδουράγκαθο, την Πυκνογενόλη, τα εκχυλίσματα κουκουτσιών από κόκκινα σταφύλια, τις φόρμουλες αποτοξίνωσης του Πανεπιστημίου των Αθηνών, το Ganoderma Lucidum, το ταπεινό Garlic ( Σκόρδο ) και τόσα άλλα ακίνδυνα αλλά συνάμα ωφέλεια ιάματα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834

 

Διαβάστε ακόμα:
Ανοσοποιητικό ή ανοσιακό σύστημα. Πάντα στο maximum με απλούς φυσικούς τρόπους.  & τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας  &  Γαϊδουράγκαθο για το δικαίωμα που έχει το συκώτι στην αποτοξίνωση του.  &  Garlic το θαυματουργό, ή αλλιώς σκόρδο το φλογοβόλο από αρχαιοτάτους χρόνους.  &  Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού ή αλλιώς Grape seed extract ( OPC )




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα