Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Φυσικό Πολυβιταμινούχο, Αντιοξειδωτικό ή απλά το Κλειδί θεραπείας και διατήρησης της υγείας.

Υπήρξε και υπάρχει η ανάγκη στις μέρες μας από ένα φυσικό πολυβιταμινύχο σκεύασμα προκειμένου
να καλύψει της ανάγκες μας, κυρίως περιόδους έντονης δραστηριότητας
ή και μετά από μακροχρόνιες ασθένειες.
Από την άλλη μια διαρκείς απειλή της υγείας
της ευεξίας και της ομορφιάς είναι οι τοξίνες
του περιβάλλοντος, της διατροφής,
της πολυφαρμακίας που τελικά μόνο προβλήματα
μας έχουν επιφέρει. 

Τέλος όλες οι τελευταίες κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αρχή των πατέρων της ιατρικής επιστήμης που δεν είναι άλλη από την διαρκεί προσπάθεια που απαιτείτε στο να διατηρήσουμε το καρδιαγγειακό μας σύστημα σε νεανικό επίπεδο για να έχουμε γενικότερα καλή υγεία.
Αυτό το τρίπτυχο καλής υγείας έπεσαι στο τραπέζι της επιστημονικής ομάδας του πανεπιστημίου των Αθηνών και μετά από σχολαστική έρευνα και επιλογή κατέληξαν σε μια πολυδύναμη φυσική κάψουλα που τα καλύπτει όλα.
Διατήρηση της καλής κυκλοφορίας του αίματος, ( Καρδιαγγειακό σύστημα ) αποτοξίνωση και τέλος όλες εκείνες τις απαραίτητες βιταμίνες που χριζόμαστε καθημερινά.
Η συγκεκριμένη κάψουλα σε μια μελετημένη αναλογία συμπεριλαμβάνει τα εξής: 

Grape seed extract OPC (Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού):
Πλούσια εκχυλίσματα σε φλαβονοειδή, φαινολικές προκυανιδίνες, πολυφαινόλες ρεσβερατρόλη κ.α.
Επίσης πλούσια πηγή σε βιταμίνη Ε της νιότης.
Ως συνέπεια των προαναφερομένων είναι να έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας έτσι τα κύτταρα από τις βλαβερές τοξίνες, να μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων, να μειώνει τις φλεγμονές όπου και αν υπάρχουν, την υπεροξείδωση των λιπιδίων και να βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Pine Bark: ( Picnogenol )
Το απόλυτο φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό πεύκου και απαλλάσσει τους αυλούς των αρτηριών και αγγείων από θρόμβους, αθηροματικη πλάκα, κατάλοιπα.
Περιέχει, ισχυρές ουσίες της κατηγορίας των βιοφλαβονοειδών, τις προανθοκυανιδίνες, οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.
Το Pine Bark ( Πυκνογενόλη ) έχει 50 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από την βιταμίνη Ε και 20 φορές από την βιταμίνη C.
Προστατεύει τον εγκέφαλο από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει τα αγγεία και προλαμβάνει τις αλλεργίες.
Προστατεύει το κολλαγόνο από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών. Αναστέλλει τη δράση των ενζύμων που προκαλούν πόνο και αυξάνει την αντοχή κατά 21%, κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Έχουν υπάρξει σημαντικές μελέτες για προβλήματα που συνδέονται με την εμμηνόρροια, τον εμμηνορροϊκό πόνο και την ενδομητρίωση.
Το Pine Bark έχει χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία πολλών παθήσεων, όπως καρκίνος, καταρράκτης, κατάθλιψη, διαβήτης, ινο μυαλγία, καρδιακές παθήσεις, αιμορροΐδες, αλλεργίες, αρτηριοσκλήρυνση, αρθρίτιδα, άσθμα, αθλητικές κακώσεις, κιρσοί, κ.ά.
Βάσει μελετών, κλινικών παρατηρήσεων και αποτελεσμάτων προσφέρει: 
Ήπια αντιυπερτασική δράση, ενίσχυση της προστασίας και της αντίστασης του οργανισμού έναντι κακοηθειών, κατά της φλεβικής ανεπάρκειας, βελτίωση της τριχοειδούς κυκλοφορίας, αντιγηραντική δράση, ισχυρή αντιοξείδωση, καταπολέμηση ελευθέρων ριζών, κατά της LDL χοληστερίνης, πρόληψη-προστασία κατά της αθηρωμάτωσης, του ερυθηματώδη λύκου, πρόληψη ευρυαγγείων, ενίσχυση κολλαγόνου, προστασία έναντι της ακτινοβολίας UV, προφύλαξη στο διαβητικό ασθενή, αντιθρομβωτική δράση, βελτίωση και ανακούφιση των συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργιών.


Acerola:
Η πιο πλούσια φυσική πηγή της βιταμίνης C.
Προέρχεται από ένα θάμνο της Νότιου Αμερικής που ονομάζεται Malpighia punicifolia.
Ο καρπός του μοιάζει με κεράσι και έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. ( 100 φορές περισσότερο από το πορτοκάλι )
Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και λειτουργεί προληπτικά σε ωτίτιδες, φαρυγγίτιδες, ρινίτιδες, βρογχίτιδες κλπ.
Επίσης αναπτύσσει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, η οποία βελτιώνει τη λειτουργία του οργανισμού, βοηθά στη απορρόφηση και αφομοίωση του σιδήρου και συμβάλλει στη δέσμευση του ασβεστίου, προστατεύοντας έτσι τα οστά. 


Ρόδι:
Πηγή νεότητας.
Χρόνια κλινικών ερευνών, έδειξαν πως το υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών στον χυμό ροδιού, και ιδιαίτερα ανθοκυανινών, τανινών και πολυφαινολών, έχει φανεί πως προστατεύει από την δημιουργία αθηρωμάτωσης των αρτηριών και κατ’ επέκταση από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα πολυφαινολών απο ότι το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι ή ο χυμός πορτοκαλιού.
Είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε υδατάνθρακες και κάλιο.
Το κάλιο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας ρύθμισης του όγκου των ενδοκυττάριων υγρών καθώς και της οξεοβασικής ισορροπίας στα κύτταρα ενώ επηρεάζει και την σύσπαση των λείων μυϊκών ινών και έτσι είναι απαραίτητο για την διατήρηση του καρδιακού παλμού.
Σημαντική είναι και η δράση του ροδιού στην μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.
Επίσης έχει αποδειχτεί πως η καθημερινή κατανάλωση ροδιού μειώνει την διαστολική πίεση έως και 36% ενώ την συστολική μέχρι και 5%.
Σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες, το ρόδι δίνει γερό χτύπημα στον καρκίνο του προστάτη και επιμηκύνει τον μετεγχειρητικό χρόνο διπλασιασμού του PSA, ενώ καθυστερεί τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και προκαλεί τον θάνατό τους.
Υπάρχουν και πολλές άλλες μελέτες για την θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού των πνευμόνων αλλά και στο μελάνωμα.
Περισσότερες έρευνες για το ρόδι έδειξαν ότι:
Το εκχύλισμα του ροδιού μπορεί να εμποδίσει τα ένζυμα που συμβάλλουν στην οστεοαρθρίτιδα, επιβραδύνοντας την φθορά των χόνδρων, να εμποδίσει την δημιουργία όγκων του δέρματος, να έχει θετική επίδραση κατά της νόσου Aλτσχάιμερ.


Ginseng (Panax):
Τόνωση & ζωτικότητα Είναι γνωστό ως το «φυτό της ζωής».
Η λατινική του ονομασία είναι “Panax” που προέρχεται από την ελληνική λέξη πανάκεια.
Έχει δράση σαν ρυθμιστικό-προστατευτικό του ανοσοποιητικού συστήματος.
Οι Ρώσοι αστροναύτες το χρησιμοποιούν για να αποφεύγουν τις μολύνσεις κατά τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού. 

Οφέλη:
Διεγείρει τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες τροφοδοτώντας τον οργανισμό με ενέργεια, βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση, μειώνει το στρες και την κούραση και αυξάνει την αντοχή του οργανισμού, μεταφέρει το οξυγόνο στα κύτταρα απομακρύνοντας τις τοξίνες, διατηρεί την ορμή και την ζωτικότητα και επιβραδύνει τη γήρανση του οργανισμού.
Ενδείκνυται σε περιπτώσεις:
Χρόνιου άγχους, ατονίας, έλλειψης ζωτικότητας, κόπωσης, έντονης σωματικής δραστηριότητας και όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες πνευματικής εργασίας. Σύμφωνα με ειδικούς μάλιστα, οι δραστικές του ουσίες όχι μόνο αυξάνουν τις επιδόσεις μας γενικότερα, αλλά δρουν και διεγερτικά αυξάνοντας τη λίμπιντο.

Η βασική του ιδιότητα είναι ότι απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας, μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα.
Είναι ευεργετικό στην πίεση του αίματος, στη σεξουαλικότητα, στην αϋπνία, σε κάθε είδους αβιταμίνωση, στην αναιμία κτλ.


Ιπποφαές:
Πηγή σωστής διατροφής.
Το Ιπποφαές, σημαίνει φωτεινό, λαμπερό άλογο.
Το όνομά του το οφείλει στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη δύναμη, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό.
Το Ιπποφαές περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες και ένα μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών.
Έχει δράσεις:
Κατά της γήρανσης, των καρδιαγγειακών νοσημάτων, του καρκίνου.

Σπιρουλίνα:
Η τροφή του μέλλοντος.
Η σπιρουλίνα (spirulina) είναι ένα φύκι, και αποτελεί μια σπουδαία τροφή που μας έχει δώσει η φύση.
Περιέχει:
Πρωτεΐνη (50-70%), Βιταμίνες (Β1, Β5 και Β6), Ιχνοστοιχεία και μέταλλα, Βιταμίνη Β12, Σίδηρο, Βιταμίνη Ε, Βήτα Καροτίνη, Αντιοξειδωτικά, Λιπαρά οξέα, Χλωροφύλλη.
Ο ΟΗΕ χαρακτήρισε τη σπιρουλίνα “ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα” και η NASA “τροφή του μέλλοντος”, αφού με τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που τα περιέχει αποτελεί πολύτιμη τροφή σε περιπτώσεις υποσιτισμού.


Noni:
Το ιερό φυτό που θεραπεύει.
Ένα φρούτο της Πολυνησίας με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Περιέχει:
Βιταμίνες, Μέταλλα, Ιχνοστοιχεία, Ενζυμα.
Οφέλη:
Τόνωση του οργανισμού, Αντιφλεγμονώδης δράση, Αντιοξείδωση, Αναλγητικό, Ανοσοποιητικό, Αντιστρεσογόνο, Αντικαρκινική δράση.
Το άγριο φυτό Νoni έχει 800 διαφορετικά ένζυμα και επιδρά γι’ αυτόν το λόγο κατ’ ευθείαν με την ενεργοποίηση περίπου 2.000 ενζύμων της βιοχημικής ζωικής διεργασίας.
Με τακτική κατανάλωση Νoni προξενείτε στο σώμα, σε μοριακό επίπεδο, δημιουργία κυττάρων αρίστης δομικής και λειτουργικής κατάστασης.


Γαϊδουράγκαθο:
Προστασία και ηπατική ανανέωση, αποτοξίνωση.
Το γαϊδουράγκαθο χρησιμοποιήθηκε ήδη από τα ελληνορωμαϊκά χρόνια, ιδιαίτερα για την υποστήριξη του ήπατος και την αποτοξίνωση του αίματος.
Από το 1890 περίπου, τα φαρμακεία στις ΗΠΑ χορηγούσαν το εκχύλισμα για τη θεραπεία της συμφόρησης των πεπτικών οργάνων με λιπώδη διήθηση.
Η γερμανική φαρμακοποιία αναγνωρίζει τους σπόρους και τα τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα του γαϊδουράγκαθου ως θεραπευτικά των πεπτικών διαταραχών και των οργανικών βλαβών από δηλητήρια και τοξίνες.
Καθώς και ως υποστηρικτική θεραπεία σε χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις του συκωτιού από λοιμώξεις, κατανάλωση αλκοόλ ή χημειοθεραπείες.
Μπορεί να βοηθήσει στο να περιοριστούν οι βλάβες στο συκώτι αλλά και στην ανανέωση των κυττάρων του.
Χρησιμοποιείται ακόμα στη θεραπεία της ηπατίτιδας, του ίκτερου και της κίρρρωσης του ήπατος.
Χορηγείται σε όλα τα προβλήματα της χοληδόχου κύστης, καθώς αυξάνει την έκκριση και την ροή της χολής από το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης. Επιπροσθέτως μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την αντιμετώπιση των χολόλιθων, καθώς έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη διαλυτότητα της χολής. Είναι αντίδοτο σε δηλητηριάσεις από μανιτάρια του γένους Amanita καθώς και από άλλες τοξίνες του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιείται ακόμα σαν δυναμωτικό του εγκεφάλου και της μνήμης, σαν καταπραϋντικό στην καταρροή, στην πλευρίτιδα, αλλά και στην ψωρίαση.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε η αντικαρκινική, η νευροπροστατευτική αλλά και η καρδιοπροστατευτική του δράση, λόγω της μείωσης της χοληστερόλης που προκαλεί.

Συμπερασματικά:
Σε ένα υποθετικό ερώτημα στην κάθε μια από εσάς και στον καθένα σε ποια κατηγορία θα μπορούσατε να κατατάξετε την συγκεκριμένη πολυδύναμη φυσική κάψουλα, είμαι σίγουρος ότι θα προβληματιζόσαστε.
  • Είναι μια φυσική βιολογική ασφαλώς πολυβιταμίνη ?
  • Είναι η κάψουλα της αποτοξίνωσης ?
  • Είναι μήπως η κάψουλα προστασίας του καρδιαγγειακού μας συστήματος ?
  • Η τελικά είναι μια φυσική, βιολογική κάψουλα της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς ? 
Όποια απάντηση και αν δώσετε ένα είναι το γεγονός.
Υπάρχει σήμερα στην διάθεση σας και είναι η κάψουλα επιλογής όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και προσαρμόζοντας την δοσολογία βασικός αρωγός και σε πληθώρα θεραπειών για όλη την οικογένεια.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail g.g.erisianos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 
 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός
 
 
Διαβάστε ακόμα:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα