Ανακοίνωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο προσωπικό email το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς δεν έχω λάβει τα emails σας με αποτέλεσμα να μην έχετε πάρει απάντηση.

Παρακαλώ καλέστε στο 6942 598 834 ή ξανά στείλτε το email σας στο g.m.k.erisianos@gmail.com

×

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Λευχαιμία. Όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Ο καρκίνος του αίματος ή του μυελού των οστών που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από κάθε επιστημονική μελέτη και έρευνα.

Ο λόγος που το αναφέρω αυτό και πάντα ακόλουθος των λεγομένων μου, είναι ο τρόπος της εκδήλωσης του νοσήματος που σχεδόν καθημερινά μας δίνει και ένα νέο στοιχείο. 

Παρόλα αυτά η φύση ακόμα μια φορά απλόχερα
μας προφέρει αξιόπιστες λύσεις και την ΕΛΠΙΔΑ . 

ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
Το ήταν μια χαρά και …. μέσα σε τρις μήνες . . . είναι συνηθισμένο να το ακούμε και σήμερα, όμως οι ειδικοί αιματολόγοι ερευνητές έχουν συνειδητοποίηση το εξής.

Αυτή η τρις μήνες που προανέφερα, ήταν το τελικό στάδιο του νοσήματος και σε όλες τις περιπτώσεις τα συμπτώματα  προϋπήρχαν χρόνια, αλλά και η πρόληψη ήταν ελλειμματική και ο ασθενής αδιάφορος ως προς αυτά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως τα πράγματα.

Λευχαιμία.
Ακόμα ένα νόσημα με Ελληνικές ρίζες ως προς την ονομασία του.
ΛΕΥΚΟΣ & ΑΙΜΑ.

Είναι ένας τύπος καρκίνου του αίματος, ή του μυελού τον οστών με κύριο χαρακτηριστικό την αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων ( Βλάστες )

Αυτός είναι ο γενικός όρος της Λευχαιμίας  και περικλείει ένα φάσμα πολλών διαφορετικών τύπων ακόμα και στον τρόπο που εκδηλώνεται.

Ουσιαστικά δηλαδή είναι ένα σύνολο ασθενειών που επηρεάζουν το αίμα, το μυελό των οστών και το λεμφικό σύστημα. ( Νεοπλασίες του αίματος )  

Πάνω από 260.000 άτομα προσβάλλονται κάθε χρόνο στον κόσμο θα νοσήσουν από κάποιας μορφής Λευχαιμία και μάλιστα με αυξητικές τάσεις χρόνο με το χρόνο.

Τέλος η λευχαιμία εκδηλώνεται σε ενήλικες κατά το μεγάλο της ποσοστό, άνδρες ως επί το πλείστον και σε ένα περίπου 10% σε παιδιά.

Δυο μεγάλες ομάδες χαρακτηρίζουν την Λευχαιμία.

Η ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑ που χαρακτηριστικό της είναι η ραγδαία αύξηση των ανώριμων λευκών αιμοσφαιρίων και καθιστά το μυελό των οστών μη ικανό να παράγει ερυθρά.

Σε αυτή την περίπτωση απαιτητέ άμεση αντιμετώπιση της νόσου.

Επίσης η Οξεία Λευχαιμία προσβάλει συνήθως παιδιά.  

Η ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑ που χαρακτηρίζεται από την υπερβολική παραγωγή σχετικά ώριμων λευκών αιμοσφαιρίων αλλά που ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα.

Η Χρόνια λευχαιμία ενώ προσφέρει την δυνατότητα αντιμετώπισης της, συνήθως την ανακαλύπτει ο πάσχοντας από ένα τυχαίο γεγονός.

Σε αυτές τις δυο μεγάλες ομάδες υπάρχουν και οι υποδιαιρέσεις τους σύμφωνα με το είδος του λευκού αιμοσφαιρίου.

Έτσι διαχωρίζεται η λευχαιμία σε λεμφοκυτταρική ή λευχαιμία μυελογενή.

Ο συνδυασμός αυτών τον δυο ομάδων και των δυο κατηγοριών μας δίνουν τέσσερις κύριους τύπους λευχαιμίας, χωρίς ωστόσο να σπανίζει και το φαινόμενο νέων σπανιότερων τύπων ή κατηγοριών.

Η αρωγή του Ganoderma Lucidum στην Λευχαιμία.
Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η βοήθεια του Ganoderma Lucidum στην Λευχαιμία για τους απλούς λόγους.

Κλινικά έχει αποδεδειχθεί ότι:
·         Το Ganoderma Lucidum μπλοκάρει τα καρκινικά κύτταρα παρεμποδίζοντας την ανάπλαση τους.

·         Το Ganoderma Lucidum με την μεταφορά του οξυγόνου που διατελεί μέσο του καρδιαγγειακού συστήματος, ενδυναμώνει τα υγιή κύτταρα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στην ρίζα του κακού.

·         Το Ganoderma Lucidum με τις 300 και πλέων δραστικές του ουσίες ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς από λευχαιμία έτσι ώστε αφενός να περιορίζονται τα λευκά αιμοσφαίρια στις φυσιολογικές τιμές, αλλά και αφετέρου να μην εγκυμονεί ο υπαρκτός κίνδυνος όλων όσων πάσχουν από λευχαιμία της επιρρέπειας δηλαδή που έχουν εύκολης προσβολής από πάσης φύσεως λοιμώξεις.

·         Το Ganoderma Lucidum θεωρείται ένα από τα φυσικά ιάματα επιλογής στην χημειοθεραπεία.

·         Το Ganoderma Lucidum λόγο της προσαρμοστικότητας του στο δασολογικό σχήμα μπορεί να χορηγηθεί ακίνδυνα και σε μικρά παιδιά.

Τέλος θα θυμίσω πως το Ganoderma Lucidum είναι ένα από τα λίγα προσαρμογόνα φυσικά ιάματα που συμβάλει κάθετα στην ρύθμιση όλων των τιμών του οργανισμού.

Δεν έχει παρενέργειες, δεν παρουσιάζει αλληλεπιδράσεις με άλλα φυσικά ιάματα ή και φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail   g.g.erisianos@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 6942.598.834
 
 
 
 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

 

 


Διαβάστε ακόμα σχετικά άρθρα: 
 
 
 
 
 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρθρα

σχετικά άρθρα